Spoeddienst

Heeft u een spoed tandarts in de regio Oss nodig? In dat geval kunt u bij Dental Select de Tandarts terecht binnen onze ruime openingstijden. Onze specialisten staan voor u klaar om tandheelkundige hulp te bieden in geval van acute pijn en spoed. Om behandeld te worden door een tandarts dient u altijd eerst telefonisch contact op te nemen om een afspraak in te plannen.

 

Indien wij niet open zijn kunt u voor spoed altijd de website www.tandartsenoss.nl raadplegen. Hier staat altijd de actuele informatie over welke praktijk u buiten openingstijden kan helpen

 

Voorbeelden van spoedgevallen zijn:

  • Uitgeslagen of loszittende tanden door bijvoorbeeld een ongeval
  • Dikke wang met ernstige, onhoudbare kiespijn
  • Nabloedingen bij het trekken van kiezen of tanden

 Bij afgebroken tanden, uitgevallen vullingen en/of kronen kunt u ook snel bij Dental Select de Tandarts terecht.

 

Legitimeren

Om behandeld te worden voor spoedgevallen is het niet noodzakelijk om ingeschreven te zijn bij onze praktijk. Indien u nog geen patiënt bent, vragen wij u een geldig legitimatiebewijs en een zorgpas mee te nemen.

 

Kosten

De kosten voor spoedgevallen zijn bij Dental Select de Tandarts tijdens de reguliere openingstijden gelijk aan de kosten voor de normale behandeling. Spoedhulp wordt bovendien op dezelfde manier vergoed door uw zorgverzekeraar als een normale tandartsbehandeling. Houd er wel rekening mee dat u direct dient te betalen wanneer u geen patiënt bent bij onze praktijk.

 

Bij Dental Select de Tandarts vinden wij het belangrijk dat onze patiënten iedere dag terecht kunnen voor spoedzorg. Daarom hebben wij ruime openingstijden en zijn we daarbuiten aangesloten bij de spoeddienst van de tandartsenkring in Oss. U kunt op www.tandartsenoss.nl kijken voor de actuele dienstdoende tandarts.

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.