Eerste bezoek 

Voor uw eerste afspraak plannen wij 20 minuten in met de tandarts. Wij vragen u om een medische vragenlijst in te vullen zodat wij op de hoogte zijn van eventuele aandoeningen of gezondheidsklachten. Tijdens de eerste behandeling maak je kennis met de tandarts. De tandarts stelt een aantal vragen omtrent uw tandheelkundige historie daarnaast controleert de tandarts direct uw gebit op gaatjes en eventuele andere problemen. 

 

De tandarts bekijkt niet alleen de huidige mondsituatie maar stelt indien nodig ook een persoonlijk behandelplan op. Van dit behandelplan krijgt u een begroting en kunnen wij bekijken wat uw eigen bijdragen zal zijn. 

 

Heeft u zelf nog wensen of verbeterpunten dan kunt u dit met de tandarts bespreken. 

 

Goed om te weten

Op röntgenfoto's kan de tandarts goed zien hoe het ervoor staat met uw tanden en kiezen. U kunt zelf uw dossier waaronder de röntgenfoto's opvragen bij uw vorige tandarts en deze gegevens laten versturen naar Dental Select. De tandarts heeft dan goed in beeld wat er voorheen is gedaan. Heeft je vorige tandarts géén röntgenfoto’s of zijn ze verouderd? Dan worden er nieuwe röntgenfoto’s gemaakt. 

 

 

 

 

Inschrijven

U bent van harte welkom bij Dental Select de tandarts om u als nieuwe patient in te schrijven. Wij hebben geen wachtlijst voor nieuwe patienten. Zodra u zich inschrijft kunnen wij direct een eerste afspraak inplannen voor u en eventueel uw gezin. Wilt u zich alleen inschrijven bij de mondhygiëniste dan is dat uiteraard ook mogelijk.  

 

Indien u zich wilt aanmelden als nieuwe patient kunt u het contactformulier invullen. Uw inschrijving is pas definitief zodra wij contact met u opgenomen hebben. 

Inschrijfformulier

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.