Het team

img-20200606-wa0000.jpg

 

Emir Salihovic 

Tandarts - BIG 49926816002

Renée


Renée Koppelmans

Tandarts - BIG 19922188202

 

Sinds 2017 is tandarts Renée werkzaam in onze praktijk. U kunt bij haar terecht voor algemene tandheelkunde, en ook zeker als u angstig bent. 

 

Werkzaam op woensdag en donderdag 

Simone


Simone

Mondhygiënist

 

Simone werkt sinds 2006 bij ons in de praktijk. Zij verzorgt samen uzelf voor de gezondheid van uw gebit. U kunt bij haar terecht voor gebitsreiniging of de behandeling voor parodontitis.

 

Werkzaam op maandag, woensdag en donderdag


S. Rashidi 

Mondhygiënist

 

Sinds 2019 is ze bij ons werkzaam in de praktijk. Ook bij haar kun je terecht voor alle mondzorg behandelingen, van gebitsreiniging tot behandeling voor parodontitis.

 

Werkzaam op dinsdag

onbekend


Ralf Essed

Tandarts - Implantoloog - BIG 39047576802

 

Ralf is onze implantoloog. Hij werkt sinds 2019 bij ons in de praktijk. Bij Ralf kunt u terecht voor implantaten, zowel voor het vervangen van 1 tand of voor een "klikgebit". Ralf heeft ook in de buurt van Nijmegen een eigen praktijk

 

Werkzaam op vrijdag

 

 

 

Daniëlle Witlox

Tandartsassisitente 

 

Sinds 2017 is ze bij ons werkzaam in de praktijk. Ze zorgt ervoor dat alles soepel verloopt gedurende de dag. Maar ook voor u als patiënt staat ze klaar. 

 

Werkzaam op dinsdag, woensdag en donderdag 

Peter


Peter 

Tandtechnieker 

 

Peter is onze tandtechnieker. Hij verzorgt de werkstukken die gemaakt moeten worden. Denk hierbij aan protheses of kronen, maar ook voor hockeybitjes kunt u bij hem terecht. 

 

Werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag


Sandra  

Praktijkmanager / Baliemedewerkster 

 

Sandra is onze rots in de branding! Zij staat u te woord over (bijna) alles wat te maken heeft met de praktijk. Sandra kan u helpen als u vragen heeft over uw afspraak, de factuur of gewoon als luisterend oor.

 

Werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.