Het team

Rita Coelho Lima

Tandarts - BIG 49916626002

 

Werkzaam op dinsdag

Renée

Renée Koppelmans

Tandarts - BIG 19922188202

 

Sinds 2017 is tandarts Renée werkzaam in onze praktijk. U kunt bij haar terecht voor algemene tandheelkunde, en ook zeker als u angstig bent. 

 

Werkzaam op woensdag, donderdag en vrijdag

Simone

Simone van Grinsven

Mondhygiënist

 

Simone werkt sinds 2006 bij ons in de praktijk. Zij verzorgt samen met Sajeh en uzelf voor de gezondheid van uw gebit. U kunt bij haar terecht voor gebitsreiniging of de behandeling voor parodontitis.

Werkzaam op maandag, woensdag en donderdag

Sajeh

Sajeh Rashidi

Mondhygiënist

 

Sajeh is sinds 2019 bij ons werkzaam in de praktijk. Ook bij haar kun je terecht voor alle mondzorg behandelingen, van gebitsreiniging tot behandeling voor parodontitis.

 

Werkzaam op dinsdag

onbekend

Ralf Essed

Tandarts - Implantoloog - BIG 39047576802

 

Ralf is onze implantoloog. Hij werkt sinds 2019 bij ons in de praktijk. Bij Ralf kunt u terecht voor implantaten, zowel voor het vervangen van 1 tand of voor een "klikgebit". Ralf heeft ook in de buurt van Nijmegen een eigen praktijk

 

Werkzaam op vrijdag

Sumeyye

Sumeyye Keleş

Tandartstandartsassistente

 

Sumeyye is onze vaste assistente, je zult haar voornamelijk mee aan de stoel zien, maar kan u ook helpen aan de balie. Sumeyye werkt sinds 2018 bij ons, toen ze is begonnen aan de stage van haar laatste jaar. Inmiddels is ze met vlag en wimpel geslaagd!

 

Werkzaam op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Peter

Peter Gevers 

Tandtechnieker 

 

Peter is onze tandtechnieker. Hij verzorgt de werkstukken die gemaakt moeten worden. Denk hierbij aan protheses of kronen, maar ook voor hockeybitjes kunt u bij hem terecht. 

 

Werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Sandra

Sandra Gevers - Sweeb 

Praktijkmanager / Baliemedewerkster 

 

Sandra is onze rots in de branding! Zij staat u te woord over (bijna) alles wat te maken heeft met de praktijk. Sandra kan u helpen als u vragen heeft over uw afspraak, de factuur of gewoon als luisterend oor.

 

Werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.